Vacature ervaren bouwmedewerker

Gezocht: De juiste persoon met ervaring in de bouw, renovaties & afwerking.

Wij van BLD Bouw & Interieur zijn op zoek naar enthousiaste bouwmedewerkers die meteen aan de slag willen! Door jouw nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel weet jij samen met het enthousiaste team elk project tot een succes te maken. Een opleiding is niet nodig, inzet en ambitie is vereist.
BLD Bouw, wie zijn wij?
BLD Bouw & Interieur is gespecialiseerd in het volledig renoveren en verbouwen van woonhuizen. Wij nemen het gehele traject uit handen vanaf de idee-fase en leveren uw huis schoon op met een vast team en ontzorgen de klant van A tot Z.
Wat wij van jou verwachten
Als persoon heb jij al enige jaren ervaring in de bouw en kijk je met een gedetailleerd oog naar renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten. Je bent oplossingsgericht, werkt graag samen in een team en werkt aan een hoog afwerkingsniveau. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. De werkzaamheden bestaan o.a. uit projectaansturing op locatie, algemene bouwwerkzaamheden & constructieve werkzaamheden.
Wat jij van ons kan verwachten;
Naast een uitdagende baan bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Onderdeel hiervan zijn een goed salaris, vakantiegeld, uitbetalen van overuren & pensioen. Daarnaast zijn er in de toekomst voldoende groeimogelijkheden en kijken we graag samen met jou waar de kansen liggen. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan daarin voorop en worden ondersteund door cursussen of een opleiding.
Soort dienstverband
In overleg.
Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Je hoeft geen uitgebreide brief te schrijven, benader ons zoals jij dat zelf handig vindt.