Vacature allround teamondersteuner

Vacature allround teamondersteuner

Gezocht: De juiste persoon met organisatietalent, focus en toewijding.

Een rol waarbij je een combinatie maakt tussen organiseren op kantoor en het ondersteunen van het team om onze (renovatie & bouw-) projecten te laten slagen.

We zoeken de juiste persoon om te ondersteunen met plannen, e-mails, werkvoorbereiding, facturen verwerken, projectadministraties bijhouden en vooral zorgdragen voor de mensen in ons team en onze klanten.

Goed communiceren, grip en overzicht op alles houden. Maar ook de attentie voor iemand sturen, net even dat mailtje ter herinnering, het begrip als er een probleem is. De persoonlijke kant is erg belangrijk om tot het gewenste resultaat te komen.

Je werkt vanuit ons kantoor in Tilburg met een team van enthousiaste bouwers! Onze projecten bestaan uit renovaties, services & onderhoud en afbouw van nieuwbouwhuizen in de stad Tilburg.

De functie is een breed pakket aan taken waar je zelf mede invulling aan kunt geven. Je bent de spil in het web (of eigenlijk op ons kantoor) en jouw betrokkenheid zorgt ervoor dat wij op volle kracht vooruit kunnen binnen de projecten.

BLD Bouw, wie zijn wij?

BLD Bouw & Interieur is gespecialiseerd in het volledig renoveren en verbouwen van woonhuizen. Wij nemen het gehele traject uit handen vanaf de idee-fase en leveren uw huis schoon op met een vast team en ontzorgen de klant van A tot Z.

Wat wij verwachten van jou;

Als persoon ben je klantgericht, resultaatgericht, kun je goed samenwerken, kwaliteitsgericht, stressbestendig, goed in het organiseren van je eigen werk, beschik je over aanpassingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat jij van ons kan verwachten;

Naast een uitdagende baan bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Onderdeel hiervan zijn een goed salaris, vakantiegeld, uitbetalen van overuren & pensioen. Daarnaast zijn er in de toekomst voldoende groeimogelijkheden en kijken we graag samen met jou waar de kansen liggen. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan daarin voorop en worden ondersteund door cursussen of een opleiding.

Soort dienstverband:
In overleg
Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Je hoeft geen uitgebreide brief te schrijven, benader ons zoals jij dat zelf handig vindt.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Je hoeft geen uitgebreide brief te schrijven, benader ons zoals jij dat zelf handig vindt.